De EEM toont in roulerende pagina’s op een publieke monitor informatie over de opbrengst van uw zonnepanelen in combinatie met enige andere informatie.

U bepaalt zelf hoeveel pagina’s er worden getoond, wat de inhoud en opmaak per pagina is. De pagina’s zijn volledig vrij in te richten. Iedere pagina kunt u indelen in een of meerdere blokken en in ieder blok kun u informatie uit een andere bron (zonnepanelen, internet, eigen teksten, afbeeldingen en video) laten weergeven.

De EEM schakelt buiten uw bedrijfstijden de monitor en zichzelf automatisch uit. Zo wordt het verbruik tot een minimum beperkt!

De start is heel eenvoudig: u koppelt de EEM met een HDMI monitor en met het internet (bekabeld of via WIFI). Iedere EEM wordt standaard voorzien van een aantal voorbeeldpagina’s. Deze worden al direct getoond. Wilt u iets anders? Dan kunt u de pagina’s zelf uitbreiden of aanpassen aan uw eigen wensen via de E-Solys beheer portal.

De pagina’s kunt u (laten) beheren via de overzichtelijke E-Solys beheer portal. Deze portal is via iedere internet browser toegankelijk, lokaal of op afstand. Periodiek ontvangt de EEM automatisch software updates waardoor het product automatisch verder verbetert en de functionaliteit van het product doorgroeit.